Uncategorized

Oogmake-up en parfum

PHB Ethical beauty 
Ik kwam erachter dat veel make-up getest wordt op dieren. Ik heb verschillende vegan mascara’s getest. Van de sport- editie van de Bodyshop vielen mijn wimpers uit. Die van Annemarie Börlind irriteerde mijn ogen. Maar heb de ideale mascara en eyeliner gevonden: PHB ethical beauty: bio, vegan.  Verkrijgbaar bij o.a Douglas. Kost 19,95 euro, maar ik wacht meestal op een aanbieding.

Le Labo parfum

Om in China verkocht te mogen worden moeten parfums worden getest op dieren. Er bestaan daarom maar weinig vegan parfums, maar heb er een gevonden. Het merk komt uit New York. Zij verkopen niet in China. “ We believe it is more humane to test cosmetics on New Yorkers than on animals”

De geuren zijn zo lekker! Wel heel duur. Parfum kost 15o euro per fles. Je kunt ook de bodylotion kopen voor 55 euro. Die blijft lang hangen. Is voor een bodylotion heel duur, maar voor een parfum een normale prijs. Het is (alleen online) te koop bij De Bijenkorf.


Je kunt ook voor 5 euro een tester bestellen.